Friday, 11 November 2011

Orang buat blog akupun nak berblog!

Assamu'alaikum,
Dah lama aku teringin nak buat blog, tapi tak pernah materialized.  Macam2 halangan, tapi orang kata nak seribu daya, tak nak seribu dalih.  Aku rasa aku ni masuk kategory yg later one kot.... so, hari ini aku bertekad nak mulakan aku punya entry yg sulung.  Actually aku teruja sangat2 bila blogwalking esp pasal travel dan makanan.  Since aku dah banyak jalan2 lately dan sangat suka makan2, I think I'll blog about those mostly, but not limited to those onlylah.  Disebabkan aku agak jauh tertinggal kapal, aku akan blog mostly benda2 yang dah lama berlalu, hence the title " kenangan & peristiwa "....so cliche hah!...Takperlah, dapat idea baru nanti aku boleh tukar. Aku nak abadikan coretan aku di alam maya ini untuk tatapan sendiri dan sesiapa yang sudi.  Mana tahu berguna dan dapat membantu one way or another.  Bila dah terror nanti aku akan tepek gambar2 dan make-up kasi lawa blog aku ni.  So, tunggu entry aku seterusnya, taktau bila, tapi insyaAllah......bye2

No comments:

Post a Comment